INNHOLD Årgang 21. Fredag 29. Mai 2020  [ 570 ]  
Bang Saray, nære til paradiset!
I serien fra vårt nærmiljø til nytte og nøye!
Ett lokalt Paradis er ikke så langt unna når man skal beskrive Bang Saray Beach, nær til Pattaya/Jomtien og allikevel et langt skritt tilbake i tid, her føler man at det ekte Thailand kommer frem.

Det at det er så nære og likevel så forsjellig, det er jo typisk for dette området, det er så mange ting som virker annerledes når man kommer ti minutter ut fra sentrum, er det ikke fasinerende da!

Tilbake i tiden kaller vi det når man kommer inn hovedgaten, minst 50 år små koselige trehus med thaibutikker som har det meste, minner kanskje litt om Kragerø for 100 år siden og prisene, omtrent det samme i dag.

Det er også her de fleste av de fiskebåtene som man ser utenfor Jomtien hører hjemme, om dere har vært i Jomtien tidligere har dere sikkert sett alle lysende fra dem om natten.

Men, det var for å bade og ikke minst maten vi kjørte ditt, masser av små thaifiskerestauranter og helt fersk sjømat og prisene da, ja faktisk ca. 50 % billigere enn i Pattaya.

Bang Saray er jo også kjent for å huse en del skandinaver både svensker, nordmenn og dansker er representert her nede i denne perlen, ankomst er enkelt, det går Bathtaxi hvert 15 minutt fra Sukhumvit Road om du ikke har egen transport, det er jo slik at det er nesten enklere å forflytte seg ned hit enn å komme seg fra Jomtien til Naklua.

Stranden her nede er flott, det er mest thailendere som bruker denne stranden og jeg synes det er koselig og romantisk og sitte her på en matte ved et lavt bord å spise middag eller lunsj.

Nå er det vel masse planer om å bygge ut stranden her nede, så vi får kose oss med det som er av gammal stil så lenge vi kan, utviklingen kommer, det gjør den overalt ikke minst her i Chonburi distrikt, for det er ikke mangel på folk som vil reise fra det kalde Europa og feriere for kort eller lengre tid her nede, og man vet jo at har man først kommet hit en gang, ja da er man smittet av Asia syken, man ”må” bare tilbake til Thailand.

Ta turen ned hit og kos deg på stranden, man ser også hele Jomtien Beach fra Pattaya Park og nedover, og når sola har gått ned noe som forresten er et virkelig flott skue her, da er det fint å se lysene tennes nedover, da får man inntrykk av hvor lang denne stranden er.
Så opplev Bang Sarey Beach, det er nære til paradiset.
BjørnBang Saray, nære til paradiset!
Nære til Pattaya/Jomtien og allikevel et langt skritt tilbake i tid, her føler man at det ekte Thailand kommer frem.

Det at det er så nære og likevel så forskjellig, det er jo typisk for dette området, det er så mange ting som virker annerledes når man kommer ti minutter ut fra sentrum, er det ikke fasinerende da!

Så opplev Bang Sarey, det er nære til paradiset.


Ett stemningsbilde fra Bang Saray Beach, hvor man virkelig kan kose seg.

Barna koser seg på beachen.
Her kommer hele familier, spesielt i helgene.

Bjørn hadde besøk fra Norge og det ble en kosetur til Bang Saray,
med bading og masse god sjømat.