INNHOLDÅrgang 19. Torsdag 22. Februar 2018  [ 553target= ]  

Registrer deg for nyhetsbrev fra The Viking & Scandinavian Expats Club. Få det direkte på din epost.
  NorskSvenskaDansk

 


 
Savner du en hobby…
Pattaya Airport?
Interessert i flyving, da er Pattaya R.C. Flying Club noe for deg. Egen flyplass er det ikke så mange forunt å ha, men Win og Mint har det, nå er det ikke akkurat Charter fly som trafikkerer deres flyplass, og vi skal vel alle være glade for å slippe lyden av de svære maskinene lande og ta av nære Pattaya.

Ute på Flyplassen deres er det miniatyr flyene som råder, det er alt fra billige fly laget av skum til helikopter og jetfly. Miljøet her ute på flyplassen er fint, her sitter fruene og lager og spiser papaya salat som helt sikkert er så sterk at hvis jeg hadde forsøkt meg på den så hadde jeg nok flydd uten vinger, deres respektive halvdel (mennene) sitter med ei kald ei i skyggen og diskuterer fly og følger med på diverse akrobatiske flyginger over hodene deres.

Opplæring får du av Wim hvis interessen er der, han tar godt vare på kundene sine den karen, bygger og fikser litt etter hvert som pilotene ikke treffer helt med landingene, tape og lim er vidundermiddel her ute.

Skal si det er imponerende å se hva de får til med flyene sine, de er dyktige piloter hele gjengen, det er noen eldre herrer som på et annet tidspunkt i livet har vert piloter ombord store fly, de deler med erfaringer og det er ikke fritt for at det vanker en historie i ny og ne her på flystripa.

Opplevelsen av å spankulere rundt disse ivrige og ikke fullt så ivrige pilotene gjør at det kribler litt i fingrene for å prøve dette, og Wim er behjelpelig med det meste, men tiden min strekker ikke til for noen prøvetur denne gangen, kommer nok helt sikkert tilbake hit ved en annen anledning for å teste ut ett fly.

Ta en tur folkens, det er verdt det, og det er ikke så dyrt å være med på dette som det kan høres ut, Wim selger rimelig fly og er behjelpelig med montering.
Ha en flott dag på stripa!
Bjørn


Pattaya Airport?
Ute på Flyplassen deres er det miniatyr flyene som råder, det er alt fra billige fly laget av skum til helikopter og jetfly.

Her lærer du fort alle de tekniske uttrykk, for landingshastighet, flaps, osv.

Så ta en tur og se hva det hele går ut på, fin liten utflukt med familien og du kan jo prøve med ett av de mindre fly, for å se om du skal bli pilot på dine gamle dager.

Jeg skal opp en dag å se om jeg ikke kan lære dette, ser i hvert fall moro ut.

Diskusjonen går ivrig og det er nesten like stor sjekkliste
som gåes igjennom her, som på en av SAS sine fly.

Jet i lav høyde.
Du får kjøpt fly på plassen, så det er lett å komme igang.

En fin familie utflukt og hva skulle Thai damene gjort uten sin - Papaya Salat - Som Tam.

Følg med i serien fra vårt nærmiljø til nytte og nøye!
Fiskere på Jomtien!
Les mer...

Culture on the Beach!
Les mer...

 Tilbake til forsiden...